main background
Tartósított virágok Goldissimo

Illóolajok DoTerra

Illóolajok DoTerra

A doTERRA egy amerikai cég, 100% tisztaságú, természetes illóolajai és az ezekből készült termékek, keverékek már Európában is elérhetők. A doTERRA szó jelentése: „a Föld ajándéka”.

A dōTERRA illóolajok a világon a legbiztonságosabb és legtisztább olajok közé tartoznak. Minden dōTERRA garantáltan tiszta minőségű illóolajat szakképzett termesztőkön keresztül, lepárló berendezésekkel nyernek ki a növényekből, és ezáltal tudják garantálni az állandó magas minőséget.

Az olajaik 100%-os tisztaságú illatos kivonatok, amik semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaznak. Állandó ellenőrzés alatt állnak és mentesek a káros anyagoktól (pl. növényvédő szerek, vagy más kémiai származékok).

 

Megjelenítés: lista / táblázat
Listázás:
Rendezés:
Lemon - Citrom illóolaj
A citrom (Citrus limon) illóolaja halvány zöldessárga színű. A Kínából származó, ma a Földközi-tenger partján termesztett citrom héjából hidegsajtolással készítik. Üde, könnyed, édes illatú. Kb. ezer citrom héjából állítanak elő fél kiló illóolajat. Hatásai: Ez az egyik le..
5,280 Ft
Nettó ár: 4,158 Ft
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/loverose/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/category.tpl on line 98
Peppermint - Borsmenta illóolaj
A borsmenta (Mentha piperita) virágzó végeiből és leveleiből nyerik a friss, élénk, mentolos, erős, átható illóolaját. Különféle termékekhez adagolták: légfrissítőhöz, szájvízhez, fogkrémhez. Hatásai: Az egyik legkeresettebb olajunk, a borsmenta sokrétű, az egészségre jó hatással bí..
9,790 Ft
Nettó ár: 7,709 Ft
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/loverose/public_html/catalog/view/theme/default/template/product/category.tpl on line 98