main background
Tartósított virágok Goldissimo

Gyakori kérdések

 

Gyakran feltett kérdések


 

Mi is az a LoveRose?


Egy csoda, amire minden nő vágyik, az életre szóló, valódi, élő rózsa, amelyet legszebb, legüdébb állapotában évekre tartósítottak!
A tartósítás által lesz a LoveRose egy
csodálatosan élethű, legszebb pompájában tündöklő virág, mely évekig képes megőrizni eredeti szépségét, puhaságát, ruganyosságát.
A tartósított virágok, élő, természetes növényekből egy különleges és környezetkímélő eljárás során nyert remekművek. Melyek lehetnek rózsák, orchideák, gardéniák, szegfűk, kálák és a virágkötészetben használt zöldek.
A tartósítás során a növény saját nedvességtartalmát helyettesítik egy glicerin alapú folyadékkal, amely lehetővé teszi, hogy a virág megőrizze természetességét, puha tapintását és élénk színét.

Tartósított, élő virágok from Balassa Gergely on Vimeo.


Mi az a glicerin?


Színtelen, szagtalan, édes ízű, viszkózus folyadék. Felhasználása igen sokrétű, a kozmetikai ipartól kezdve a gyógyszergyártáson keresztül az élelmiszergyártásig. Vízzel elegyedik. Higroszkópos tulajdonságú (a nedvességet megköti). Számunkra ez az egyik legfontosabb tulajdonsága. Valamint NEM mérgező hatású, és nem okoz allergiát.

Mennyi ideig őrzik meg szépségüket a tartósított virágok és a belőlük készült csokrok, kompozíciók?


A tartósítási eljárásnak köszönhetően az LoveRose-ban (örökké tündöklő, szálas rózsában) és a belőle készült csokrokban 100-szor tovább gyönyörködhetsz, mint a friss virágban, ami azt jelenti, hogy 1-2 év múlva is olyan, mint eredeti állapotában.


Miért jó az, ha a virág nem hervad el és évekig gyönyörű marad?

Vannak az életben olyan alkalmak, amikor igazán különleges, és maradandó ajándékkal szeretnél örömet okozni akkor a LoveRose az igazán jó választás!

Virágainkkal, csokrainkkal az élet csodálatos és boldog pillanatait teheted életre szóló emlékké! A számodra különleges személynek fejezheted ki érzéseid igazán különleges módon!

Légy férfi és lepd meg kedvesed legyen egy élmény az ajándékozás!

Lehet, hogy gondot okoz számodra az otthonodba, irodádba, üzletedbe hetente friss virágról, élő és költséges növényekről gondoskodnod, virágaink által hosszútávon komoly összegeket takaríthatsz meg, miközben a természetes, valódi hatás garantált, mivel a tartósított virág, s az abból készült csokor, kompozíció hosszú idő múlva is olyan, mint a friss, élő virág.

"A Kedvesem allergiás a virágokra!"

Akkor Neki ez az igazi ajándék! A tartósított virágok NEM okoznak allergiát, mert az eljárás során eltűnik az összes virágpor és az eredeti illat.


Mi a különbség a tartósított virágok és a fagyasztva szárított virágok között?


Manapság egyre több módja van a virágok, növények tartóssá tételének. A glicerines folyadékkal való tartósítási eljárásnak köszönhetően, a virágok, növények évekig megőrzik puha tapintásukat, míg a más módon tartósított virágok, növények törékennyé, ropogóssá válnak.


A tartósított virágot szeretni fogod, mert teljesen olyan, mint a friss, élő virág!


Hogyan kell óvni, gondozni a tartósított növényeket, virágokat s az abból készített kompozíciókat, csokrokat?

  1. Bár a tartósított virág valódi növény, mégis tilos öntözni! Az egyetlen, ami tönkreteszi az a víz.

  2. Belső terekbe ajánlott épp a fent említett ok miatt.

  3. Óvni kell a nedvességtől és a tűző napfénytől, hogy a növények, virágok üde színe ne fakuljon!

  4. Ha a tartósított virágok, növények és a belőlük készített kompozíciók, virágajándékok, csokrok porosak lesznek, akkor azt puha tollseprűvel, vagy száraz, nagyon puha törlőkendővel kell megtisztítani. Jó megoldás a hajszárító hideg levegőjével, vagy a szájjal való lefújás is.

  5. Nem kell búra alá tenni a tartósított virágokból készített virágajándékokat, csokrokat, hacsak direkt nem azt szeretnéd.

A frissen vágott rózsa és a LoveRose közötti különbség szemléltetésére, íme, néhány példa:


Szempont:


LoveRose:


Frissen vágott rózsa:


Érték:


évek múlva is értékes


1 - 2 napig, kevés ideig értékes


Élettartam:


évekig megőrzi szépségét


néhány nap


Elhervad?


Soha!


Hamar elhervad, tönkremegy, főleg, ha nem megfelelő az időjárás (túl hideg, túl meleg) illetve, ha nem megfelelő a gondozás, s a körülmény.


Beszerzése:


Hetekkel az alkalom előtt megrendelhető, nem kell az utolsó pillanatra hagyni.


Az utolsó pillanatban kell beszerezni, így gyakran elfelejtődik.

Tekintsd meg széles választékunkat honlapunkon, és okozz felejthetetlen pillanatokat életre szóló virágainkkal, ajándékainkkal, csokrainkkal!

A Goldissimo Kft honlapjain szereplő írások és fotók, szerzői jogvédelem alatt állnak! Annak más honlapon való megjelenítése kizárólag a Goldissimo Kft. külön engedélyével lehetséges!