main background
Tartósított virágok Goldissimo

Rólunk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A GOLDISSIMO KFT tartósított, élő növények, tartósított, élő virágok kis- és nagykereskedelmi értékesítésével foglalkozik.
Vállalkozásunk hazai importőre a világ több országából származó, olyan magas minőségű tartósított, élő virágoknak, növényeknek melyek kiváló alapanyagul szolgálnak a Goldissimo Kft. saját márkás, LoveRose nevű, díszdobozos csomagolású, illatos tartósított, élő rózsáinak, valamint a Goldissimo Kft. saját készítésű, exkluzív megjelenésű saját márkás kompozícióinak, díszfáinak, pálmáinak, növény beültetéseinek, növényfalainak.

Küldetésünk:

Embertársaink legszebb pillanatainak megkoronázása, életkörülményeinek szebbé tétele, környezetünk védelme.

Milliók életét Örömtelivé tenni.

Filozófiánk:


A Goldissimo Kft. azzal a filozófiával jött létre, hogy a virágokat kedvelő ügyfeleink számára olyan egyedi és különleges megoldást adjunk, amellyel a mulandó szép pillanatokból, életre szóló emléket varázsolnak!

Idén is folytatjuk célkitűzéseinknek megfelelő fejlődésünket. Nem könnyű időszak ez, de a globális gazdasági nehézségektől sem megijedni, sem meghátrálni nem kívánunk.
Cégünk indulásakor elképzeltünk egy ideális állapotot, melyet minden nap felelevenítve, s azt megtartva szeretnénk továbbra is előre haladni.

Megőrizve hitünket abban, hogy ha el akarjuk érni céljainkat, szembe kell néznünk olykor nehézségekkel is, s azok által erősödve, új erővel haladni a cél felé vezető úton.

… ne veszítsük el a saját magunkba vetett hitünket, s viselkedjünk úgy, mint az áramló víz, amely miközben mindenhez alkalmazkodik, mindent felold, minden útjában álló akadályt kikerül, önmaga nem változik. Ezért mindent legyőz…

Ezzel a gondolattal zárjuk sorainkat és remélem téged is hamarosan partnereink, vásárlóink között üdvözölhetünk.

Bemutatótermünk:

Bemutatóterem Bemutatóterem

Irodánk:

Iroda Iroda

A Goldissimo Kft honlapjain szereplő írások és fotók, szerzői jogvédelem alatt állnak! Annak más honlapon való megjelenítése kizárólag a Goldissimo Kft külön engedélyével lehetséges!